Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Blackjack nyheder

Spil Backgammon om penge på nettet

backgammon_spilBackgammon er et af de mest populære brætspil i Danmark i dag, og spillet menes efterhånden at have mere end 5000 år på bagen.

De tidligste eksempler på Backgammon spillet er fundet i Iran ca. 3000 år før Kristi fødsel, og spillet har selvfølgelig udviklet sig meget siden da.

I dag spilles Backgammon både som hyggespil men også som et professionelt konkurrencespil, hvor der kan være millioner af kroner på spil.

Som det er med de fleste spil, kan man naturligvis også spille Backgammon om penge på nettet.

Backgammon er et spil, som kræver strategisk kløgt og held, og hvis du har begge dele i din værktøjskasse, kan du vinde penge på at spille Backgammon på nettet hos Danske Spil.

Et spil Backgammon koster mellem 5 kr. og 100 kr. pr. spil hos Danske Spil, og samtidig er du med i kampen om en stor jackpot, som i skrivende stund er på mere end 12.000 kr.

 

Spil Blackjack her >>

 

 

Sådan vinder du Backgammon jackpotten

For hver gang du spiller Backgammon om penge på nettet hos Danske Spil, er du automatisk med i “lodtrækningen” om at spille med i jackpot-spillet.

Hvis du udvælges til at spille en omgang jackpot-spil, vil en besked automatisk poppe op på din skærm, efter spillet er slut.

For at vinde jackpotten, skal du slå et bestemt slag med dine terninger, som bliver anvist på skærmen.

Slå det magiske slag, og jackpotten er din.

 

Danske Spils spil-univers

Hos Danske Spil er det ikke kun Backgammon du kan spille om rigtige penge.

Faktisk har du også muligheden for at spille Whist, Hjerterfri, Ludo og Yatzy om rigtige penge. Derudover kan du selvfølgelig også spille Lotto, Keno, Oddset, Quick-skrab og alle de andre fantastiske spil, hvor du med lidt held måske kan blive millionær fra ét sekund til det næste.

Besøg Danske Spil her og gå på opdagelse i det store spilunivers >>

backgammon_om_penge