Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Blackjack nyheder

Vind skattefrit med Betsafe odds

Betsafe sportsHvis du er kunde hos Betsafe sportsbetting, kan du altid oddse og vinde odds pengepræmier skattefrit. Alle penge du vinder på odds hos Betsafe er skattefrie.

Der er næsten ikke noget værre end når man endelig vinder en eller anden form for pengepræmier, og man så alligevel ikke kan beholde alle pengene for sig selv.

Sådan er det hvis man ikke spiller og oddser hos de online bookmakere der er godkendte af de danske spilmyndigheder. For hvis de ikke er godkendte, så er det ens betydende med at det ikke er skattefrit at vinde penge hos bookmakeren.

En af de ting man kan spille på hos Betsafe er selvfølgelig amerikansk fodbold. Den amerikanske folkesport vinder i disse dage hastigt frem i Danmark og bliver mere og mere populær, og det er med god grund. Den hæsblæsende action og konstante spænding gør det til en oplagt sport at spille på og følge med i.

Flere og flere danskere begynder også at spille fantasy football. For at kunne præstere bedst muligt i denne form for konkurrence anbefaler vi altid, at man sammenligner, hvordan forskellige hjemmesider rangerer spillerne. Det er for eksempel muligt at finde de største siders dynasty rankings, hvor man kan sammenligne hvilke spillere man skal investere i, og hvilke man skal holde sig fra.

Alle bookmakere der er godkendte af de danske spilmyndigheder, de er alle sammen 100 % skattefrie. Det vil sige, at hvis du eksempelvis er oprettet som kunde hos Betsafe sportsbetting, og du vinder en større eller mindre pengepræmier, er du berettiget til at beholde alle dine penge selv, uden at du skal være bange for at SKAT kommer og slår kløerne i nogle af dem.

Derfor er det en kæmpe fordel, at man eksempelvis vælger at oddse hos Betsafe sportsbetting.

Desuden så er alle bonusser du får fra Betsafe sportsbetting også 100 % skattefrie, og derfor er den gigantiske indskuds bonus fra Betsafe sportsbetting også 100 % skattefri.

Alle nye kunder der laver deres første indskud, kan få fordoblet deres første indbetaling med 100 % op til 1.000 kroner skattefrit.

Har du eksempelvis lyst til at lave en indbetaling på 500 kroner, vil du ikke bare få sat 500 kroner ind på din konto. Du vil nemlig få sat 1.000 kroner ind på kontoen.

Men hvis du vil have maksimalt udbytte af denne unikke indbetalingsbonus, så skal du lave en indsats på 1.000 kroner, og dermed får 1.000 kroner ekstra oven i. Således har du pludselig 2.000 kroner hos Betsafe sportsbetting, som du kan bruge som du nu har mest lyst til. Husk som sædvanligt altid at læse de enkelte siders bonuskrav før du hæver.

Spil Blackjack her >>